Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

Rólunk

Vaszkó Imre

 

Vaszkó Imre vagyok. Egy békés megyei kis faluban nőttem fel. 2003-ban főiskolai tanulmányaim kezdetekor költöztem Debrecenbe. Már a tanulmányaim mellett kerestem azt a lehetőséget, ahol szakmailag fejlődhetek és a későbbi karrieremet elősegíthetem. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy 21 évesen az OVB-t választottam a ehhez terepül. A számításaim jól bejöttek, a diplomám megszerzése után néhány hónappal 22 évesen már fiókvezetőként dolgozhattam, majd sikerült továbblépnem területi vezetővé 23 évesen és 26 éves korom óta pedig Területi Igazgatóként dolgozom.

 

Csapatommal 2006 óta több mint 5000 alkalommal támogattuk szakmai tudásunkkal ügyfeleinket döntéseik meghozatalánál. Véleményem szerint napjainkban már a pénzintézeteknek kell versenyezniük értünk, nem pedig fordítva.

 

2015-ben összeházasodtunk párommal és családot is Debrecenben alapítottunk. 2017-ben megszületett a kisfiunk Martin, aki mások elmondása alapján is nagyon szép, boldog kisfiú. J

 

Mindig is érdekeltek a pénzügyek, így a munkám egyben a hobbim is. A hitelezés a befektetés világa érdekel leginkább. Az időmet leginkább meglévő csapatom fejlesztésére és az új vezetők keresésére fordítom. Óriási potenciál van még az európai pénzpiacban, véleményem szerint akár tízszer ennyi tanácsadóra lenne szükség, hogy a lakosság jobb pénzügyi döntéseket tudjon hozni.

 

Jászovicsné Makrai Mária vagyok, magasépítő mérnök.

2008. december óta foglalkozom energetikai tanúsítványok készítésével. A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamaránál TÉ 09-0371 tagszámmal vagyok nyilvántartva, mint magasépítő mérnök és energetikai tanúsító.

A lakhelyem és a tartózkodási helyem két különböző településen van, ezért mondhatom, hogy nagy területen dolgozom. Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nagyon sok ingatlan adás-vételéhez készítettem már energetikai tanúsítványt. A férjemmel dolgozok együtt. Ő is magasépítő mérnök, így megoldható a tanúsítványok nagyon rövid határidőre való elkészítése.