Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

Nyugdíj

Napjainkban gyakran lehet hallani, hogy előtérbe került az öngondoskodás. A megváltozott nyugdíjrendszer következtében számos ember elbizonytalanodott a jövőjével kapcsolatban.

Az állami nyugdíj a legtöbb ember számára nem elegendő a kényelmes nyugdíjas éveihez. Célunk, hogy közösen áttekintsük a kilátásait, lehetőségeit és megoldást találjunk, hogy nyugodt pihenéssel töltse a nyugdíjas éveket.

Amennyiben Ön

  • Szeretne biztos nyugdíjat
  • Jövőjét megtervezett alapokra szeretné építeni
  • Csökkentené a bizonytalanságot
  • Megfontolt döntéshozó

akkor Önnek mindenképp érdemes meghallgatni az aktualitásokat egy pénzügyi tanácsadótól.

Személyre szabott lehetőségek megismeréséhez
kérjen telefonos visszahívást.

A telefonos visszahívás kérése ingyenes
és semmire sem kötelezi Önt!

Név *
Kérem, adja meg a nevét!
Telefonszám *
Kérem, adja meg telefonszámát!

Ha bővebb információra lenne szüksége hívja a +36/30-492-6992-es telefonszámot vagy írjon a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre!