Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

 

Az OTP megvette az AXA Bankot!

 

axa 1934738b

 

 

Az OTP Bank vásárolja meg a belga Axa Bank magyarországi üzletágát - közölte az OTP és az Axa. A korábbi hírekkel ellentétben nemcsak a jelzáloghitel-portfólió, hanem a teljes banki szervezet gazdát cserél. Az adásvételi árat sajnos nem árulták el, de azt tudni lehet, hogy a tranzakció révén közel negyedével nő az OTP magyarországi jelzáloghitel-állománya.

 

Az Axa Bank Europe SA és az OTP Bank megállapodást írt alá az Axa Bank magyarországi üzletágának megvásárlásáról - közölte az OTP. A hírt saját közleményében a francia Axa biztosító is megerősítette, amely a belga Axa Bankon keresztül tulajdonolja a magyarországi banki érdekeltséget. Az üzletág átruházása magában foglalja az Axa Bank 

  • lakossági hitel és megtakarítási, valamint
  • vállalati területét, illetve
  • a bank alkalmazottainak átvételét.


A lakossági fókuszú Axa Bank 2009 óta van jelen Magyarországon. A bank innovatív online banki szolgáltatásokat nyújt, és elsősorban a jelzáloghitelezés terén tekinthető erősnek a hazai piacon. 

Az OTP Bank szeptember végén 1182 milliárd forintra rúgó jelzáloghitel-állománya az üzletág átvételével közel negyedével fog nőni - közölte az OTP.

A tervek szerint valamennyi hatósági engedély birtokában a tranzakció lezárását követően az integrációs folyamat 2016 végén zárulhat le. A tranzakcióval összefüggésben az AXA Bank ügyfeleinek jelenleg semmilyen teendője nincsen. Jelenleg a kondíciók valamennyi szerződés esetében változatlanok maradnak.

Forrás: Portfolio.hu 2016. február 3. 08:39