Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

Gazdagság egy cetlin 

Einstein híres mondása volt, hogy az a tudós, aki nem tudja elmagyarázni egy 5 éves gyereknek, hogy mivel foglakozik, az csak egy sarlatán.

notepaper

 

 

Dr. Tóth András:

"Ugyanígy most már több pénzügyi könyv, kétszáznál több hírlevél, rengeteg újságcikk és előadás után rájöttem, ez az egész pénzügyi egészség rendkívül egyszerű. Felfér egyetlen cetlire az egész. Le is írtam:

  • Minden hónapban keress többet, mint amennyit költesz
  • Rakj össze annyi tartalékot, amiből fél évig megélhetsz
  • Biztosítsd mindenedet, az egészséged és az életed is
  • Tervszerűen rakj elég pénzt össze a gyerekeid egyetemére és a saját nyugdíjadra

Amikor leírtam, ezt ezen még sokáig töprengtem. Kell még ehhez valami? De aztán rájöttem, ennyi pontosan elég. Ezt a négy mondatot, ha megfogadják, biztos, hogy stabil lesz az anyagi életük. Ha meg nem, vehet olyan amulettet, mondhat olyan mantrát, amit csak akar, akkor is bajok lesznek.

Írják ki a falra egy cetlire! Rakják be a pénztárcájukba! Olvassák el minden fizetés után és minden vásárlás előtt!"

 

Forrás: Dr. Tóth András pénzügyi hírlevele