Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

A lakástakarék az aduász – Így többszörözd meg a támogatást!

 

A lakás-takarékpénztári megtakarításra járó 30%-os állami támogatás akkor is jó üzlet, ha csak egy szerződésre veszed igénybe, de még jobb, ha a kedvezményt többszörösen ki tudod használni. Mit is jelent ez? Azt, hogy lakásvásárlásra, felújításra, vagy éppen lakáshitel visszafizetésére egyszerre több lakástakarék szerződést is felhasználhatsz, és mindegyikre megkaphatod az állami támogatást! Mutatjuk, hogyan!

 

20170205 ltp

 

Bővebben...
 

Végleg kinyírta az MNB a méregdrága életbiztosításokat

 

Újév napján egy új fejezet nyílt az életbiztosítások életében is: élesedett az MNB unit-linked ajánlása, amely többek közt sosem látott mértékben csökkentette a megtakarítási célú életbiztosítások költségeit. Olyan ügyfél, aki például egy összetett eszközalapban, tíz évre szeretne rendszeresen megtakarítani, átlagosan több mint két százalékponttal kevesebb költséget fizet majd ki évente, mintha tavaly kötött volna biztosítást.

 

i2

 

Bővebben...
 

Ezúttal az országos terjesztésű Nők Lapja

kérdezte Vaszkó Imre véleményét a hitelezésről:

2016.09.14. - 37. szám

lapja40

Bővebben...
 

 

Az OTP megvette az AXA Bankot!

 

axa 1934738b

 

 

Az OTP Bank vásárolja meg a belga Axa Bank magyarországi üzletágát - közölte az OTP és az Axa. A korábbi hírekkel ellentétben nemcsak a jelzáloghitel-portfólió, hanem a teljes banki szervezet gazdát cserél. Az adásvételi árat sajnos nem árulták el, de azt tudni lehet, hogy a tranzakció révén közel negyedével nő az OTP magyarországi jelzáloghitel-állománya.

Bővebben...
 

 Ő itt Gedeon! :)

Bővebben...
 

Gazdagság egy cetlin 

Einstein híres mondása volt, hogy az a tudós, aki nem tudja elmagyarázni egy 5 éves gyereknek, hogy mivel foglakozik, az csak egy sarlatán.

notepaper

Bővebben...
 

Álomvilágban élnek a tinik

375 ezres fizetésnek örülnének kezdőként átlagosan a 16-18 évesek ,a gimnazisták többnek...

 

kulfolditanulas dia

Elképesztően nagyot fognak koppanni a magyar középiskolások pár év múlva, derült ki most egy nagyobb felmérésből. Ebben több mint ezer 16-18 év közti magyar diákot kérdezett meg reprezentatív módon a GfK, a Provident megbízásából.

A felüknek még esélye sincs megérteni a világot

Bővebben...
 

 

Aki megtehetné, az sem tesz félre! Megdöbbensz, ha megtudod, hogy miért!!

 

A magyar háztartások 76%-a nem tudna megbirkózni egy váratlan kiadással. Ez döbbenetesen rossz szám, a legrosszabb az egész Európai Unióban. Az a tapasztalatunk, hogy nagyon sokan egyszerűen nem keresnek eleget ahhoz, hogy megtakaríthassanak, de rengetegen vannak azok is, akik bár lehetőségük lenne, nem hajlandóak félretenni. Ez utóbbi óriási hiba, mutatjuk, hogy miért és hogyan kell kilépni belőle.

eurostat 20151116

Bővebben...
 

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

 

Tudod hány napod van a nyugdíjig? A kalkulátor a születési napod alapján megmondja!

Kattints a lenti linkre és azonnal megtudod!

 

ajándék fériaknak persely 2

Bővebben...
 

Miért kellett új 20.000 Ft-os bankjegyet

kibocsátani???

Itt a valós válasz...

 

25-mnb3

Péntektől új húszezres bankjegyeket bocsát ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az új húszezresen is Deák Ferenc portréja látható, külsejében hasonlít elődjére, mégis könnyen megkülönböztethető az új: kékeszöld színt kapott a mostani kiadás. Az új húszezrest pénteken, sajtótájékoztatón mutatta be az MNB. 

 

Bővebben...
 

A bankbetétek aránya Magyarországon és az USA-ban

 

bankbetét

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3