Kapcsolat

Tel:
+36/30-492-6992

E-mail: info@penzugyitanacsadodebrecen.hu

Ingyenes visszahívást kér?
Klikkeljen ide!

Rólunk mondták

„Balesetem után átvették a biztosításaim teljes ügyintézését és lábadozásom alatt több mint 60 ezer forinthoz segítettek hozzájutni amelyet a biztosítók térítettek nekem. Ezúton is köszönöm.”

Puskás Zoltánné
ápolónő

 


"Tetszett a szolgáltatás, mert a tanácsadók naprakészek voltak, teljes mértékben az én érdekeimet helyezték előtérbe. A lehető legjobb megoldást ajánlották gyorsan, hatékonyan. Ügyfélközpontúak.”

Rádi Attila
Kereskedelmi képviselő

 


„Hasznos információkat kaptam, gyorsan hatékonyan intézték az ügyem, nem kellett sorban állnom, mégsem voltak tolakodóak, hagytak időt, hogy átgondoljam.”

Nagy Anita
Könyvtáros és művelődésszervező

 

Rólunk

vaszko-imre

Vaszkó Imre vagyok. Egy békés megyei kis faluban nőttem fel. 12 éve, főiskolai tanulmányaim kezdetekor költöztem Debrecenbe. Csapatommal 9 éve és több mint 3000 alkalommal támogattuk szakmai tudásunkkal ügyfeleinket döntéseik meghozatalánál. Véleményem szerint napjainkban már a pénzintézeteknek kell versenyezniük értünk, nem pedig fordítva.

http://tassi.ovb.hu/cikkek/25/vezetoink/121/vaszko-imre/

 

Jászovicsné Makrai Mária vagyok, magasépítő mérnök.

2008. december óta foglalkozom energetikai tanúsítványok készítésével. A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamaránál TÉ 09-0371 tagszámmal vagyok nyilvántartva, mint magasépítő mérnök és energetikai tanúsító.

A lakhelyem és a tartózkodási helyem két különböző településen van, ezért mondhatom, hogy nagy területen dolgozom. Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében nagyon sok ingatlan adás-vételéhez készítettem már energetikai tanúsítványt. A férjemmel dolgozok együtt. Ő is magasépítő mérnök, így megoldható a tanúsítványok nagyon rövid határidőre való elkészítése.

 

barta-tamas

Barta Tamás vagyok. A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán végeztem el a tanulmányaimat, majd a diploma megszerzése után helyezkedtem el pénzügyi tanácsadóként. Célom, hogy a lakosságot minél szélesebb körben tájékoztassam, olyan pénzügyi lehetőségeket mutassak meg, melyek megkönnyítik a mindennapi megélhetést és a jövőbeli tervezést.